Telecomanda Creasol universala, functie de clonare, frecvente multiple pentru automatizari de porti

Tipareste

 

Telecomanda Creasol universala, functie de clonare, frecvente multiple pentru automatizari de porti si bariere auto

Acest aparat este în măsură să cloneze programarea mai multe tipuri de telecomenzi pentru automatizari porţi, uşi de garaj , bariere, care transmit cu frecvenţe cuprinse între 286 şi 868 MHz.. Fiecare buton este independent, astfel încât este posibil să clonati până la 4 coduri diferite pentru 4 automatizari, chiar dacă acestea funcţionează la frecvenţe diferite. Duplicarea este foarte uşoara, şi nu necesită nici un echipament extern (cititor frecvenţă, masina de programare, sniffer):
Programarea se face in felul urmator:
Tineti apasate împreună butoanele 1 şi 2, până ce LED-ul devine verde, eliberati butoanele si apăsaţi butonul pe care doriti sa-l programati, dupa care, apasati butonul de la telecomanda originală pe care doriti sa-l duplicati, menţinându-l la 10 cm de la acest aparat. Când se termină duplicarea, LED-ul clipeşte de 2 ori în caz de cod fix, sau de 4 ori în caz de cod rulant. Apoi, LED-ul devine verde şi procedura de suprapunere va reporni de la punctul 3. După duplicare, fiecare buton ar trebui să fie apăsat  de cel puţin 2 ori pentru a se asigura că poarta sau garajul funcţionează corect
 Telecomenzi Compatible:

Pentru a vedea compatibilitatea acestora intratipe urmatorul link:
http://www.creasol.it/products

Comentarii

Cuvinte cheie : telecomanda; automatizare; poarta; porti; telecomanda automatizare poarta; telecomanda automatizari porti; telecomanda motor poarta; telecomanda bariera; telecomanda automatizari porti; .

Produse asemanatoare